Algemene voorwaarden 0318 Webhosting

Bij 0318 Webhosting zijn we eerlijk en vinden we het belangrijk dat onze klanten begrijpen wat we doen. Daarom staan hieronder de belangrijkste punten uit de algemene voorwaarden. Wil je toch een PDF bestand lezen met alle algemene voorwaarden in ambtelijke taal, klik dan hier.

Misbruik van de servers

De inhoud van de website die je plaatst moet voldoen aan de algemene maatschappelijke normen. Porno-websites en websites die lezers aanzetten tot illegale activiteiten zijn niet toegestaan bij 0318 Webhosting.
0318 Webhosting heeft het recht om te bepalen of een website acceptabel is of niet. Is dit het geval, dan mag 0318 Webhosting je website offline halen. Vermoeden we strafbare feiten, dan mogen we ook de autoriteiten inlichten en zo nodig relevante gegevens verstrekken.

Illegale activiteiten

De website die je plaatst moet zodanig zijn ingericht dat anderen hem niet kunnen gebruiken voor hacking-activiteiten, DDoS-aanvallen of andere inbreuk op de servers van 0318 Webhosting of van anderen. Inbreken mag niet, 0318 Webhosting verleent je de toegang tot de 0318 Webhosting servers om je website op het internet te kunnen zetten.
Het is niet toegestaan om die toegang te gebruiken of door anderen te laten gebruiken om in te breken op de 0318 Webhosting webservers.

Spam niet toegestaan

Het verzenden van grote hoeveelheden ongevraagde e-mail (spammen) via de 0318 Webhosting servers is niet toegestaan. Merken we dat een klant een van bovenstaande regels overtreedt, dan heeft 0318 Webhosting het recht om de site per direct van het internet te verwijderen.

Dataverkeer

0318 Webhosting biedt haar klanten een groot aantal dataverkeer. Zorgt een website voor een enorme overschrijding van deze grens, dan krijg je een waarschuwing. We mogen hier actie op ondernemen en een toeslag rekenen voor de overschrijding.

Betaling

0318 Webhosting stuurt een factuur voor het jaarlijkse bedrag voor je pakketten van tevoren . Een jaar na registratie ontvang je van ons een nieuwe factuur per e-mail. Je vindt hem ook in “Mijn 0318 Webhosting”.
0318 Webhosting factureert rond het einde van de maand.

Opzeggen

Een opzegging van een domeinnaam moet uiterlijk één maand voordat de domeinnaam vervalt bij ons binnen zijn. De datum waarop de domeinnaam vervalt kan je vinden in het overzicht van domeinen in “Mijn 0318 Webhosting”.

In “Mijn 0318 Webhosting” kun je de domeinnaam eenvoudig opzeggen. Klik daarvoor bij de domeinnaam in kwestie op de knop ‘Opzeggen’. De geregistreerde eigenaar ontvangt dan nog een bevestigingse-mail. Als de eigenaar klikt op de link in die e-mail is de opzegging bevestigd. Er volgt dan nog een laatste e-mail waarin staat op welk moment de domeinnaam daadwerkelijk verwijderd wordt.

Klantgegevens

Mijndomein zal de klantgegevens die tot haar beschikking zijn gesteld nooit verkopen, verhuren, of gebruiken voor spamdoeleinden. Wel moeten wij voldoen aan de eisen van organisaties waarbij domeinnamen worden geregistreerd en beheerd, registries. Voor .nl is dat bijvoorbeeld SIDN. Die eist dat elke domeinnaam is voorzien van accurate persoonsgegevens. Wij hebben geen controle over wat SIDN doet met deze gegevens. Wil je bijvoorbeeld dat je naam en adres niet op te vragen zijn via het internet, dan moet dat officieel worden aangevraagd bij SIDN. Klik hier voor de procedure. Meer over privacy lees je hier.