• 1. Gegevens verzamelen

  [ Annuleren en terug naar zoekresultaten ]

  1. Gegevens verzamelen


  De volgende informatie wordt gebruikt om een gebruikersaccount op deze website aan te maken.
  Met een gebruikersaccount kun je inloggen in het klantenpaneel om zo eenvoudig toegang te krijgen tot je gegevens en producten.

  Geef een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze op. (Deze kan je geheel zelf verzinnen maar onthoud de gegevens goed!)


  2. Producten

  JaNee

  3. Betalen en bevestigen

  Achteraf betalen d.m.v. factuur

  Bij het plaatsen ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en ga je met ons een betalingsverplichting aan, schakel het onderstaande vakje in om hiermee akkoord te gaan.

  On-line help

  Gefeliciteerd, je staat op het punt je eigen domeinnaam te registreren, op het bestelformulier hiernaast (of hierboven op je mobiel) kun je alle benodigde gegevens invullen die wij nodig hebben om voor je aan de slag te gaan.

  In stap 1 “Gegevens verzamelen” voer je alle gegevens over jezelf in, zo kunnen we de domeinnaam registreren op jouw naam en is deze ook echt jouw eigendom, de velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.
  Ook kun je hier een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven waarmee je straks kunt inloggen in “Mijn 0318 Webhosting” (waarmee je alles over je domeinnaam en webhostingpakket kunt terugvinden) en Plesk (waarmee je alles kunt beheren).
  Deze gebruikersnaam en wachtwoord kan je geheel zelf verzinnen, maar onthoud goed wat je hierin vult.

  In de 2e stap “Producten” vind je ter controle nogmaals je domeinnaam en kun je een keuze maken uit onze webhostingpakketten.
  Hier kun je eventueel nog even bekijken welke webhostingpakketten we aanbieden (Link opent in een nieuw tabblad).
  Als je direct aan de slag wilt met een kant-en-klare WordPress website kun je dat hier ook aangeven, wij zorgen er dan voor dat alles geïnstalleerd is bij oplevering.

  In de 3e stap geef je aan hoe je wilt betalen door een betaalmethode te kiezen, dit kan bij ons ook eenvoudig achteraf op factuur, daar doen wij niet moeilijk over. ;-).
  Ga akkoord met onze voorwaarden en plaats de bestelling.
  Als we de bestelling correct hebben ontvangen zie je dat op het scherm verschijnen en ontvang je ook een bevestigingsmail op het door jouw ingevulde e-mail adres.
  Nu gaan wij voor je aan de slag en laten het je weten als alles klaar is voor gebruik.