Webhosting

Als je je website op internet wilt plaatsen heb je een webhostingpakket nodig, in combinatie met een domeinnaam zorgt dit ervoor dat je website overal toegankelijk is.

Een webhostingpakket wil eigenlijk niets anders zeggen dan een gedeelte van de server die speciaal voor jou en je website “gereserveerd” is.
Je krijgt dan een stuk schijfruimte om je bestanden op te zetten, één (of meerdere) databases om informatie in op te slaan, een aantal e-mail adressen, de mogelijkheid om bepaalde software op onze server uit te voeren enzovoort.
Als personen je website bekijken op onze server, of je zet zelf iets op je website spreken we van dataverkeer, per maand krijg je een maximum van dit dataverkeer, geen zorgen: dit dataverkeer is ruim genoeg voor duizenden bezoekers per dag.

Wij bieden webhosting in de vorm van 2 webhostingpakketten: een standaard pakket wat voor de meeste beginnende gebruikers  voldoende is en een premium pakket wat uitstekend geschikt is voor de meer gevorderde en veeleisende gebruiker.

In onderstaande tabel hebben we alle eigenschappen van onze 2 webhostingpakketten voor je opgesomd zodat je eenvoudig je keuze kunt maken.

Webhostingpakket Standaard Webhostingpakket Premium
Schijfruimte: 1 gigabyte 5 gigabyte
Dataverkeer: 50 gigabyte per maand 100 gigabyte per maand
E-mail adressen: 10 25
FTP accounts:
Met een FTP account kun je een FTP programma gebruiken om je bestanden op je webhostingpakket te plaatsen.
Onbeperkt Onbeperkt
MySQL databases:
In een MySQL database wordt informatie opgeslagen, bijvoorbeeld je berichten in je forum, je producten in je webshop of je teksten op je website.
5 10
Control Panel
Met het Plesk Control Panel kun je eenvoudig je webhostingpakket beheren zoals het installeren van software, het aanmaken van e-mail adressen en het beheren van je databases, Plesk werkt gewoon in je internetbrowser, zie ook hieronder.
Ja Ja
Prijs per jaar: € 10,00 (incl. BTW) € 25,00 (incl. BTW)

Heb je nog vragen? Of wil je een aangepast webhostingpakket specifiek afgestemd op jouw wensen?
Neem dan gerust contact met ons op.
We helpen je uiteraard graag verder.

Plesk Control Panel

Met het Plesk Control Panel kun je eenvoudig je webhostingpakket beheren, zo kan je hier e-mailadressen aanmaken, je bestanden behern, je databases beheren en software (zoals WordPress) op je webhostingpakket installeren, de software is heel erg gebruikersvriendelijk en werkt gewoon in je internetbrowser.
Bij beide webhostingpakketten wordt Plesk meegeleverd.

Dit zeggen onze klanten:

Goede en betrouwbare webhosting voor zo’n lage prijs?
Dat kan alleen bij 0318 Webhosting
Top bedrijf met zeer vakkundig personeel en 24/7 bereikbaar!
Waar vind je dit nog meer?

Erwin RaasveldWordPress Developer

Heb je nog vragen?